Memorandum o spolupráci

Oznamujeme, že Zastupitelstvo Moravskoslezského kraje na svém zasedání dne 12. září 2019 schválilo jednohlasně Memorandum o spolupráci uzavřené mezi Moravskoslezským krajem a Českou unii sportu, a.s. ve věci podpory sportovní činnosti pro všechny tělovýchovné , tělocvičné jednoty, sportovní kluby a sportovní příspěvkové organizace měst a obcí se samostatnou právní osobností na území Moravskoslezského kraje. Součástí uzavřeného Memoranda jsou podmínky programu Podpora sportu v Moravskoslezském kraji  SPORT MSK 2020 – TJ/SK.

V příloze proto posílám potřebné dokumenty pro administraci tohoto Programu, které budou rovněž zveřejněny na webových stránkách sportovních organizací  MS kraje. Číslo usnesení Zastupitelstva MS kraje k projednávané problematice bude známo v dalších dnech  (bude zveřejněno na webových stránkách MS kraje).

Prosím všechny sportovní  subjekty, aby s tímto seznámily všechny sportovní kluby a tělovýchovné, tělocvičné jednoty v rámci svého sportovního odvětví. Rovněž žádám, aby podmínky Programu vč. příslušných dokumentů zveřejnili na svých webových stránkách.

Termín pro podávání žádostí je od 16.9. do 11.10.2019.